Kukice čengeli i klizne kuke se rade po porudžbini. 

CENE:

KLIZNE KUKE OD FI 16 - 16 EURA  KLIZNE KUKE SA PETLJOM - 18 EURA

KLIZNE KUKE FI 18 - 18 EURA

KLIZNE KUKE FI 20 - 20 EURA

ČENGEL BEZ PREČKE-  18 EURA

ČENGEL SA PREČKOM FI 12 - 20 EURA

KUKICE FI 4 FINO ZAŠILJENA - 3 KOMADA ZA EVRO 

KUKICE FI 5 - FINO ZAŠILJENA - 2 KOMADA ZA EVRO

KUKICE PRAVIMO OD TVRDE ŽICE IZ NEMAČKE, FINO SU ZAŠILJENE IZ DVA PROLAZA TAKO DA OSTAJU ŠILJATE POSLE MNOGO PUTA KORIŠĆENJA A MOGU PROBIJATI PRŠUTU I SLANINU BEZ POTREBE PROBIJANJA IGLOM. RADIJUS PRAVIMO PO VASIM POTREBAMA A TAKOĐE MOGU BITI POD UGLOM AKO ŽELITE DA PRŠUTE STOJE POD KONAC U REDU NA ŠTAPOVIMA.

NAJVIŠE POHVALA OD MESARA SMO DOBILI ZA KLIZNE KUKE OD OKRUGLOG  FI 20,18 I 16MM JER KLIZAJU KAO PO LOJU. 

ČENGELE RADIMO OD FI 12 DO FI 16, OVO NA SAJTU SU NAJNOVIJE VERZIJE JER SE KORISTE ZA PRASAD I JAGNJAD, A RANIJE SMO RADILI RASPINJAČE ŠTO SE ISTO MOŽE NAZVATI ČENGEL, ALI RASPON JE MNOGO VEĆI, IDE OD 350MM DO 650MM. RADILI SMO I RASPINJAČE OD FLAHA ALI SAD NISU TOLIKO POPULARNE ZBOG TOGA ŠTO SU AUTOMATSKE LINIJE PREUZELE PRIMENU U VEĆINI KLANICA. UGLAVNOM SE KORISTE DVE KLIZNE KUKE UMESTO RASPINJAČE.  RASPINJAČE SU MNOGO KOMPLIKOVANIJE ZA IZRADU A I MNOGO SKUPLJE.

UVEK IDEMO KORAK DALJE PA SVAKE GODINE KONSTRUIŠEMO NEŠTO NOVO PO POTREBI TRŽIŠTA I ZAHTEVIMA KUPACA, A SADA SU TO PROHROMSKI ŠTAPOVI DUŽINE 1M, KOJI MOGU DA NOSE DESET DUGAČKIH PRŠUTA BEZ UVIJANJA NA SREDINI. LAKO SE ČISTE ŠTO JE JOŠ JEDNA PREDNOST. 

ZA USLUGE OŠTRENJA NOŽEVA IZLAZIMO U SUSRET SVIM VAŠIM POTREBAMA A SPECIJALIZOVANI SMO ZA OŠTRENJE KUTER NOŽEVA SVIH ZAPREMINA OD 60L DO 1000L, MESOREZNICE SVIH PREČNIKA OD FI 200 DO FI 750MM. ZA MESOREZNICE GARANTUJEMO DA ĆE DA TRAJU OD 3 DO 5 MESECI NEPREKIDNOG RADA U ZAVISNOSTI DA LI SEČE PRŠUTU ILI SAMO KOBASICU GDE MOŽE DA NALETI KOŠČICA KOJA JE BRŽE ISTUPI. 

AKO VAM ODGOVARA SLANJE BRZOM POŠTOM IZ CELE SRBIJE USLUGU DOBIJATE ISTOG DANA KADA STIGNE, A POŠTO KURIRSKE SLUŽBE VRAĆAJU ROBU ZA 24 SATA MOŽETE OČEKIVATI NOŽEVE SUTRADAN. 

JAVITE SE I SVE ĆEMO SE DOGOVORITI NA TELEFON 063 463 844